Meşale Gazetesi

CHP 99 YAŞINDA!

CHP 99 YAŞINDA!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) kuruluşunun 99’uncu yıldönümü dolayısıyla CHP Hatay İl Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Alanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi.

CHP Hatay İl Başkanlığı tarafından düzenlenen törene İl Başkanı Dr. H. Ramiz Parlar, CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Nihat Matkap, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Filiz Haksöz, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Antakya ve Defne İlçe Başkanları ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı.

Atatürk Anıtı’nda düzenlenen tören saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemine ilişkin CHP Hatay İl Başkanı Dr. H. Ramiz Parlar bir konuşma gerçekleştirdi.

Parlar, “CHP olarak, demokratik ve müreffeh geleceği halkımızla birlikte inşa etme ve toplumsal barışı tesis etmenin tarihi sorumluluğunu taşıyoruz. Tüm hakları yok eden ve toplumu ayrıştırarak kutuplaştıran bugünün iktidarının yıkıcı siyasi anlayışının yerine kamu yararını gözeten, toplumsal barışı güvence altına alacak aydınlık bir geleceği el birliği ile kuracağız. Sorumluluğumuz büyük. Kararlıyız. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti, yine onun eseri olan Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yüceltilerek yoluna devam edecektir. Kurucu Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluşumuzdan bugüne Cumhuriyet yolunda yitirdiğimiz Cumhuriyet Devrimi şehitlerimizi, Başta Genel Başkanlarımız olmak üzere Cumhuriyet Halk Partisinin her kademesinde görev almış ve emek vermiş tüm üyelerimizi saygıyla selamlıyorum. Cumhuriyet Halk Partisinin 99. Kuruluş Yılı kutlu olsun” dedi. Haber Merkezi

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.