Meşale Gazetesi

CHP GENEL MERKEZİ’NDEN HATAY’A ÖZEL İLGİ

CHP GENEL MERKEZİ’NDEN HATAY’A ÖZEL İLGİ

CHP Hatay İl Başkanlığı’nın ardından İskenderun İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ile Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, iktidara giden yolun Hatay’dan geçtiğini söyledi. Umutsuzluğa kapılmadan, mücadeleyi birlikte büyüterek halkın iktidarını kuracaklarını ifade eden CHP’li milletvekilleri, güzel günlere kavuşma inancıyla partililere birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. CHP Hatay İl Başkanlığı’nda yaptıkları açıklamanın ardından İskenderun’a geçerek KHK mağdurlarının durumuyla ilgili açıklama yapan milletvekilleri ‘Karanlığa karşı özgür ve demokratik Türkiye mümkün. Bu mücadeleden asla geri atmadan çalışacağız” dedi.

PARLAR: GÜZEL GÜNLER ÇOK YAKINDA

Partilerinin iki milletvekilini Hatay’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP’nin Hatay İl Başkanı Ramiz Parlar, “Vatandaşı açlığa mahkûm eden, onları aşağılayan, ötekileştiren, toplumu kutuplaştıran, hatta düşmanlaştıran bu iktidarın, demokrasiyi ortadan kaldıran, hukuku yok sayan bu yönetimin değişmesi gerekiyor ve biz bunu değiştireceğiz. İktidarı göndermenin zamanı geldi. CHP tarihte hiç olmadığı kadar hem genel merkeziyle hem örgütleriyle hem de partilileriyle buna inanmış durumda. Güzel günler çok yakında” dedi.

KAYA: UMUT SİZDE, UMUT SİZİN YÜREĞİNİZDE

Mevcut iktidarın toplumun ihtiyaçlarını haykıranları terörist ilan ettiğini ifade eden CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya ise, “Biz bugün kadim topraklardayız, Hatay’dayız. İktidara giden yolun Hatay’dan geçtiğini bizler biliyoruz, sizler de bu bilinçtesiniz. CHP, dostlarıyla birlikte iktidara yürüyor. Ama bu yürüyüş Hatay’da birlik, beraberlik ve güçlü bir duruş şeklinde sergilenirse işte o zaman bu hedefimiz gerçekleşmiş olacak. Bakın mevcut yönetim gezinin çocuklarıyla, yurt isteyen çocukları terörist ilan ediyor. Biz şunu biliyoruz; siz toplumun tüm ihtiyaçlarını haykıranlara terör örgütü mensubu yakıştırmasıyla artık iktidarınızı yürütemeyeceksiniz. Ama hiç kimse merak etmesin, hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın, biz halkın iktidarını kuracağız. Hem kız çocuklarımızın, hem Abdullah Cömert’lerin, Ahmet Atakan’ların, Ali İsmail Korkmaz’ların ve üniversitesine sahip çıkan, Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin haklarını alıncaya kadar sizlerle birlikte mücadeleyi yürüteceğiz. Umut sizde, umut sizin yüreğinizde. Bu umudu yeşerttiğiniz için hepinize bir kez daha saygı, sevgilerimi sunuyor, yolumuz, yolunuz açık olsun diyorum” şeklinde konuştu.

BAŞARIR: SEÇİMDE YENİ BİR TARİH YAZACAĞIZ

CHP Meclis Üyesi Ali Mahir Başarır da, seçimde mevcut iktidara fark atacaklarını belirterek, “Seçimde yeni bir tarih yazacağız. Bu ülkeye bir gelecek lazım. Onu biz yapacağız, namuslu insanlarla yapacağız. Bu konuda sizlere güveniyoruz. Sizlere inanıyoruz. Sizlerle beraber başaracağız ve cesaretle esaretten kurtulacağız. Burada olduğum için mutluyum. Ne zaman çağırırsanız emrinizdeyim. Mersin, Hatay, Adana bir bütündür bizim için” derken, seçim günü sandıkları koruyacaklarını, İstanbul’da olduğu gibi herkesin görev alacağını ifade etti. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.