CHP HATAY AİLESİ BÜYÜK ÖRGÜT BULUŞMASINA KATILDI

CHP HATAY AİLESİ BÜYÜK ÖRGÜT BULUŞMASINA KATILDI

CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, CHP Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları ve diğer ilçe başkanları Antalya’da gerçekleştirilen CHP Büyük Örgüt Buluşması’na katıldı.

Programa CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve 81 ilden gelen il ve ilçe başkanları katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Antalya Belek’te düzenlenen “İktidara Hazırız – Büyük Örgüt Buluşması” toplantısının açılışında yaptığı konuşma şöyle:

“Biz sosyal demokrat bir parti olarak fakirin fukaranın yanındayız. Oligarklara, beşli çetelere karşı mücadele eden bir partiyiz. Haktan, hukuktan, adaletten yana bir partiyiz. Türkiye’nin çözülemeyecek sorunu yok. Türkiye’nin var olan sorunlarına çözüm üreten tek partiyiz. Sorunumuz çözümleri anlatmamak. Kaybedecek bir günümüz bile yok. Hep beraber çalışacağız. Bizim yerimiz sokaklardır. Çiftçinin, esnafın yanıdır. Yoksa masa, koltuk güzel.”

‘HERKESİ DİNLEYECEĞİZ’

Kılıçdaroğlu, “Toplumun her kesimini dinleyeceğiz, yanında olacağız. Bugüne kadar atmadığımız önemli adımları atmaya çalışıyoruz. Gitmediğimiz kesimlerin tamamına gitmeye çalışıyoruz. Söz verdim. Bu toplumu bütün belalardan Millet İttifakı olarak kurtaracağız. Bu toplumu huzura eriştireceğiz. Bu toplumun unuttuğu kucaklaşmayı yeniden hayata geçireceğiz” ifadesini kullandı. “Bizim iktidara ihtiyacımız var. Biz iktidar olmak istiyoruz” diyen CHP lideri, “Gençler, özgürlük, iş, aş, üretmek istiyorlar. Biz sizin hedeflerinizi gerçekleştirmek için yola çıktık o zaman gelin kol kola sizin hayallerinizi birlikte gerçekleştirelim” açıklaması yaptı.

‘ADAYIMIZ KILIÇDAROĞLU’

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tablosu hediye etti. Böcek, “Sayın Genel Başkanım, bizim gönlümüzün adayı sizsiniz. Millet İttifakı’nın ortakları ile birlikte alacağınız her kararın arkasında ve yanındayız” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.