CHP HATAY BOLU KAMPINA ÇIKARMA YAPTI

CHP HATAY BOLU KAMPINA ÇIKARMA YAPTI

CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal, İsmet Tokdemir ve Suzan Şahin, CHP TBMM Grubu 27’nci Dönem 4’üncü Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. 2 gün süren toplantıda, ekonomi ve dış politika sunumlarının yanı sıra milletvekilleri de yeni döneme ilişkin görüş ve önerilerini paylaştılar.

ALTAY: DEĞERLENDİRMELER YAPTIK

Bolu’da otelde düzenlenen ve ekonomi ile dış politika sunumlarının yanı sıra milletvekillerinin de yeni döneme ilişkin görüş ve önerilerinin alındığı, 2 gün süren toplantının açılışında Grup Başkan Vekili Engin Altay konuştu. Toplantının ilk oturumunun ardından bir basın toplantısı da yapan Altay, “CHP, bin 907 adet kanun teklifi verdi. Bir tanesi bile, bırakın TBMM Genel Kurulu’na inmeyi, komisyonlarda görüşülmedi. 83 kanun teklifi, kanun haline geldi. Biz maalesef bunun 62 tanesini Anayasa’ya aykırılıktan dolayı yüksek mahkemeye taşımak zorunda kaldık. Muhalefetin haklarının verimli kullanılması noktasında değerlendirmeler yapıyoruz” dedi.

ŞAHİN: İKTİDAR YOLUNDA İLERLİYORUZ

Toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, “CHP TBMM Grubumuzun 27. Dönem 4. Çalışma ve Değerlendirme Toplantımızı Bolu Abant’da gerçekleştirdik. Birlikteliğimiz iktidar yolundaki yürüyüşümüze büyük katkı sunacak. Adım adım halkın iktidarını kurmaya geliyoruz” ifadelerini kullandı. Ayrıca CHP Hatay Milletvekilleri, Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal ve ismet Tokdemir de toplantının oldukça verimli olduğunu belirterek, bundan sonraki yol haritalarının da bu toplantılarda belirlendiğini belirttiler. Bolu’da ayrıca Antakya Medeniyetler Korosu da bir konser verdi. Konsere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dahil CHP ailesi tam kadro olarak katıldı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.