CHP HATAY MİLLETVEKİLLERİ İLÇELERİ GEZİYOR

CHP HATAY MİLLETVEKİLLERİ İLÇELERİ GEZİYOR

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara üç gün sürecek ilçe ziyaretlerine Altınözü’nden başladı. CHP Hatay Milletvekilleri Nermin Yıldırım, Kara, Servet Mullaoğlu ve Mehmet Güzelmansur, İl Başkanı Hakan Tiryaki, İl Kadın Kolları Başkanı Fedva Çekmecelioğlu’yla birlikte Altınözü İlçe Örgütümüzde parti üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.  İlçedeki sorunları, beklentileri, vaat edilen ama yerine getirilmeyen sözleri dinleyip gerekli notlarını aldıklarını aktaran CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara “Partimizin bayrağını gururla dalgalandıran Altınözü İlçe Örgütümüzün tüm üyelerine ve sarf ettiği emek için İlçe Başkanımız Hamit İsaoğulları’na teşekkür ederim” dedi.

CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu yaptığı açıklamada: ‘“Bu coğrafyanın zorluğunu biliyoruz. Darmadağın olduğumuz, zor günler geçirdiğimiz zamanlar oldu. Biz seçim dönemlerinde gelen değil, her zaman halkı önceleyen ve halk ile iç içe olanlardanız”’ İfadelerini kullandı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.