CHP HATAY’IN MEŞALESİ, SERVET MULLAOĞLU

CHP HATAY’IN MEŞALESİ, SERVET MULLAOĞLU

Hatay’ın deneyimli hukukçu ve siyasetçisi CHP Hatay İl Teşkilatının öncülerinden birisi olarak dikkat çekiyor.

CHP’nin ağır taşları tarafından önümüzdeki dönemde gerçekleşecek olan milletvekilliği seçiminde ilk sıradan yer verilmesini istediği isimler arasında yer alan Mullaoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na olan yakınlığı ile popülaritesini de günden güne arttırıyor. CHP’de il başkanlığı yapan ve geçtiğimiz dönem milletvekilliğinin kıyısından dönen Mullaoğlu’nun hitabet yeteneği ve hukukçu kimliği ile CHP’nin 2023 kadrosunda kesinlikle olması gerektiğini belirten CHP’nin önde gelen isimleri, Hatay’ın hakkını savunacak ismin de Mullaoğlu olduğunu belirttiler.

HER KESİMDEN TAM DESTEK ALIYOR

CHP’ye hiçbir dönem küsmeden siyasi faaliyetlerine devam eden ve son olarak Hasan Ramiz Parlar döneminde ağırlığı hissedilen Servet Mullaoğlu’na CHP tabanının yanı sıra halk da tam destek veriyor. Ziyaret ettiği her evden tam destek ile ayrılan Mulloğlu’nun hak ettiği görev olan milletvekilliğinin kendisine bir an önce verilmesi gerektiğini belirten vatandaşlar da unutulan, son dönemde yatırım almakta zorlanan Hatay’ın haklarını Servet Mullaoğlu’nun savunacak kişi olduğunu belirttiler. Halk arasında ismi günden güne daha fazla yankılanan Mullaoğlu’nun önümüzdeki günlerde harekete geçmesi bekleniyor. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.