CHP HEYETİ ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNDU

CHP HEYETİ ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNDU

CHP Hatay İl örgütü 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıl dönümü münasebetiyle Atatürk anıtına çelenk sundular.

CHP Hatay İl Başkanlığı, milli bayramlarımızdaki özel kutlama ve çelenk sunumu programlarını uygulamayı sürdürüyor. Dün sabahki Atatürk Anıtı resmi programından 1 saat sonra, bu kez CHP İl Başkanı, Milletvekilleri ile Partili yöneticiler ve üyeler Anıt’ta toplandı, çelenk sundu ve saygı duruşunda bulundu. CHP İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar da günün anlam ve önemiyle ilgili kısa bir konuşma yaptı.

“ATAMIZA VE SİLAH ARKADAŞLARINA SAYGILARIMIZI SUNDUK”

CHP’den, dün Anıt’taki etkinlikle ilgili şu paylaşım yapıldı: “30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle, CHP Ailesi olarak; Milletvekillerimiz, İlçe Başkanlarımız, İl ve ilçe Yöneticilerimiz, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yöneticilerimiz, Partililerimiz ve ADD Yöneticilerinin katılımıyla, Atatürk Anıtı’na çelenk koyduk. Özgür, bağımsız ve başımız dik olarak yaşamamızı borçlu olduğumuz Büyük Önderimiz Atamıza ve silah arkadaşlarına saygılarımızı sunduk.” Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.