Meşale Gazetesi

CHP HEYETİNDEN YEŞİLDAL’A NEZAKET ZİYARETİ

CHP HEYETİNDEN YEŞİLDAL’A NEZAKET ZİYARETİ

AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal’a Hatay’ın her köşesinden tebrik ve nezaket ziyaretleri gerçekleşmeye devam ediyor. Halkla her daim iç içe olan Başkan Yeşildal, her boş vaktinde kendisini ziyarete gelen misafirlerini ağırlamayı da ihmal etmiyor. Başkan Yeşildal, bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Teşkilatı’nı ağırladı. CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar ve il yönetiminin gerçekleştirdiği ziyarette CHP’liler, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal’a görevinin hayırlı olması dileklerini ilettiler. Ziyarette Parlar’ın yanı sıra CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal da vardı.

YEŞİLDAL: ZİYARETİNİZ BENİ MEMNUN ETTİ

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, ziyarette yaptığı açıklamada, “Ziyaretiniz Hatay’ın farklı renklerinin, görüşlerinin söz konusu Hatay olduğunda bir araya gelebildiğini gösteriyor. Bizler Hatay’da kardeşlik ikliminde, birlik ve beraberlik ortamının tesisi için çalışıyoruz. Yaradılanı severim yaradandan ötürü şiarıyla hareket eden bir partinin mensubu olarak nezaket ziyaretiniz beni fazlasıyla memnun etti. Bu anlamda sizlere ve tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Her ne kadar farklı görüşlerde de olsak siyasi arenada tek yol Hatay gayesiyle yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.

PARLAR: YENİ GÖREVİNİZ HAYIRLI OLSUN

Gerçekleşen nezaket ziyaretinde konuşan CHP İl Başkanı H. Ramiz Parlar, “Bizler Hatay’ın her rengiyle bir bütün olduğuna inanıyoruz. Her ne kadar farklı görüşleri savunsak da Hatay’ın bir bütün olduğunu biliyoruz ve bu anlayışla Hatay’a hizmet etmemiz gerektiğinin farkındayız. Bu kapsamda sizlere hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, Hatay’ın menfaatleri için yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Karşılıklı iyi dilek ve temennilerin sunulmasının ardından nezaket ziyareti hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.