CHP HEYETİNDEN YILMAZ’A ZİYARET

CHP HEYETİNDEN YILMAZ’A ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, İsmet Tokdemir ve beraberindeki heyet, Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz’a ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Alev Gümüş ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu. CHP heyeti, ziyarette gündeme yönelik konular üzerinde istişarelerde bulundu. Başkan Yılmaz da şoförlerin sorunlarını heyete iletti. Gündeme yönelik sorunların konuşulmasının ardından ziyaret sona erdi.

YILMAZ’DAN CHP HEYETİNE TEŞEKKÜR

Başkan Yılmaz, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir Mehmet Güzelmansur Antakya ilçe Başkanı Ümit Kutlu ve yönetim kurulu odamızı ziyaret ettiler. Esnafımızın sıkıntı ve sorunlarını çözüm önerilerimizi ilettik çözümü konusunda desteklerini istedik. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekildi. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.