CHP İSKENDERUN’DAN NEZAKET ZİYARETLERİ!

CHP İSKENDERUN’DAN NEZAKET ZİYARETLERİ!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarıyla birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

CHP’Lİ MANSUROĞLU’NDAN KAYMAKAM YÖNDEN’E ZİYARET

CHP Heyeti ilk olarak İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’i makamında ziyaret etti. Yeni binanın kaymakamlığımıza ve kentimize hayırlı olmasını dileyen Mansuroğlu, Kaymakam Yönden’e çalışmalarında başarılar diledi ve kente hizmet noktasında her türlü çalışmada yer alabileceklerini, her türlü desteği verebileceklerini söyledi. Ziyarette kentimizin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

CHP Heyeti daha sonra kent ekonomisinin temel direklerinden biri olan İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Ziyarette ülkemizin ve vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntılar ele alınarak çözüm önerileri dile getirildi. CHP Heyeti son olarak İskenderun Gazeteciler Cemiyeti seçimlerinde işbaşına gelen yeni yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek Başkan Diyap Atar nezdinde tüm üyelerini kutlayarak başarı dileklerini iletti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.