CHP’Lİ KADINLARDAN GÜÇ BİRLİĞİ

CHP’Lİ KADINLARDAN GÜÇ BİRLİĞİ

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Kadın Kolları yönetimi toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi.  İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Haksöz’ün yönetiminde gerçekleşen Kadın Kolları toplantısına CHP Milletvekili Suzan Şahin, CHP Hatay İl Başkan Vekili Davut Ocak, ilçe kadın kolları başkanları katıldı.

HAKSÖZ: BU ÜLKEYE ADALETİ KADINLAR GETİRECEK

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Haksöz yaptığı açıklamada; “Toplantımızda vardığımiz ortak ve yüksek sesli karar, bu ülkeye adaleti, huzuru ve refahı; çocuğunun karnını doyuramayan ve onların geleceğiyle ilgili kaygı duyan anneler yani biz kadınların getireceğiydi. İnançlıyız ve inat ettik BAŞARACAĞIZ” ifadelerini kullandı.

ŞAHİN: ŞİDDETSİZ BİR YAŞAM KADINLARA SÖZÜMÜZDÜR

Toplantıyla ilgili konuşan CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin; “Toplumsal cinsiyet eşitliği mücadelemizi daha da büyütmek için yapacaklarımızı konuşuyor, mücadele hattımızı değerlendiriyoruz. Aile desteği sigortası ve eşit temsilin hayata geçirildiği, her alanda eşitliğin sağlandığı şiddetsiz bir yaşam  tüm kadınlara sözümüz” dedi.

Haber:Hasan DİKKAYA

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.