Meşale Gazetesi

CHP’Lİ KUTLU’DAN MAHALLE ZİYARETİ

CHP’Lİ KUTLU’DAN MAHALLE ZİYARETİ

CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililerle birlikte Derince, Kuruyer ve Cumhuriyet mahallelerini ziyaret ederek mahalle muhtarları ile halkla bir araya geldi.Ziyaretleriyle ilgili bilgiler veren Başkan Ümit Kutlu, “CHP Antakya İlçe örgütü olarak geçen hafta gerçekleşen seçimde Cumhuriyet Mahallesi muhtarlığına seçilen Bekir Kutlu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” İfadelerine yer verdi.

Ardından Kuruyer Mahalle muhtarı ile Derince Mahalle muhtarını ziyaret eden CHP Antakya İlçe örgütü, Mahalle sorunlarını ve çözümlerini konuştu. Ziyaret sonunda Başkan Ümit Kutlu; “Yaşanılan zorlu süreçten sonra normalleşme sürecine girdiğimiz bu günlerde Antakya’mızı karış karış gezmeye yüreğinde umudu tükenen halkımızın gönlüne umut tohumları ekmeye devam edeceğiz” dedi.

CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, mahalle ziyaretleri çerçevesinde kapı kapı gezerek vatandaşlar, esnaf ve partililerle bir ataya gelirken, Ova ziyaretlerine önem verdiğini ifade etti.Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Başkan Ümit Kutlu; “Antakya’mızın her caddesinde her sokağında halkımız ve esnafımızla buluşmaya devam ediyoruz. Ovada’ki mahallelerimizin ile bir araya geldik. Gerçekleştireceğimiz projeleri ve hizmetleri istişare ettik. Ovamızın bereketli topraklarında umudu tekrar yeşerteceğiz” vurgusunu yaptı.Bunun yanı sıra Emek mahallesinde de yoğun katılımlı toplantı gerçekleştiren Başkan Ümit Kutlu, mahallelinin sorunları ve çözüm yollarını istişare ettiklerini ifade etti.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.