CHP’Lİ ÖZEL’DEN DÖRTYOL TSO’YA ZİYARET

CHP’Lİ ÖZEL’DEN DÖRTYOL TSO’YA ZİYARET

Temaslarda bulunmak üzere Hatay’a gelen CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel beraberindeki heyetle birlikte Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette Özel ve beraberindeki heyeti Dörtyol Ticaret Odası Başkanı Ercan Yıldırım karşıladı. Özel’e CHP Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, İsmet Tokdemir, Serkan Topal ve Suzan Şahin ile birlikte partililer de eşlik etti.

Dörtyol TSO toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette esnafın ve sanayicilerin sorunlarını dinleyen Vekil Özel, CHP iktidarında tüm kesimlere yönelik çözümlerle herkesin huzura kavuşacağını belirtti. Ziyarette Vekil Özel, toplantıya katılan STK temsilcileri, oda, dernek başkanlarımızla ve muhtarların da sorularını yanıtladı.

ÖZEL: MİSAFİRPERVERLİKLERİNDEN DOLAYI TÜM DÖRTYOLLULARA TEŞEKKÜR EDERİM

Vekil Özel, ziyaretle ilgili açıklamasında, “CHP Grup Başkanvekilimiz, Manisa Milletvekilimiz Özgür Özel başkanlığındaki heyetimiz ile birlikte Dörtyol Ticaret Odası Başkanımız Ercan Yıldırım’ı ziyaret ederek, STK temsilcileri, oda, dernek başkanlarımızla ve muhtarlarımızla bir araya geldik. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarıları diliyorum” ifadelerini kullandı. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.