MİLLETVEKİLİ TOPAL TBMM’Yİ KATAR’DA TEMSİL EDİYOR

MİLLETVEKİLİ TOPAL TBMM’Yİ KATAR’DA TEMSİL EDİYOR

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, partisini temsilen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop’un resmi temaslarda bulunmak üzere Katar’a giden heyette yer aldı. Şentop ve beraberindeki heyeti taşıyan özel uçak TC-DAP, Esenboğa Havalimanı’ndan hareket etti. 19 Ocak 2022 Çarşamba günü Katar DOHA’da, 20 Ocak 2022 Perşembe Günü ise Birleşik Arap Emirlikleri (BAE ) Abu Dabi Ve Dubai’de resmi temaslarda bulunacak heyette, TBMM Başkanı Şentop’a Türkiye-Katar Parlamentolar Arası dostluk Grubu Başkanı AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Türkiye Birleşik Arap Emirlikleri Parlamentolar Arası dostluk Grubu Başkanı AK Parti Bitlis Milletvekili Osman Ören, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu da eşlik etti.

KATAR’DA ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Şentop ve beraberindeki parlamenter heyet bugün Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al-Thani tarafından kabul edilecek. Şentop’un, daha sonra Şura Meclisi Başkanı Hassan bin Abdullah Al-Ghanim ve Katar Başbakanı ve İçişleri Bakanı Şeyh Halid bin Khalifa bin Abdulaziz Al Thani ile görüşmesi planlanıyor. TBMM Başkanı Şentop’un, Doha Enstitüsünü ziyaret ederek “Yeni Bir Dünyaya Doğru: Dostluklar, İttifaklar, İş Birlikleri” konulu bir konuşma yapması da öngörülüyor.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.