CHP’LİLER ANTAKYA’YI KARIŞ KARIŞ GEZDİ

CHP’LİLER ANTAKYA’YI KARIŞ KARIŞ GEZDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Miletvekilleri Mehmet Güzelmansur ve İsmet Tokdemir, Antakya’yı karış karış gezdi.

CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Alev Gümüş, Antakya İlçe Geçlik Kolları Başkanı Hasan Değirmenci’nin de eşlik ettiği vekiller ilçeye bağlı Akevler Mahallesi Muhtarı Sabahaddin Gül, Esentepe Mahallesi Muhtarı Tuncay Yıldız, Akasya Mahalle Muhtarı Ramazan Çelik, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Bekir Kutlu, Karaali Bölüğü Mahallesi Muhtarı Nuriye Türkmen, Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarı Yusuf Alkay ve vatandaşları ziyaret etti.

VATANDAŞLARIN ŞİKAYETLERİNİ DİNLEDİLER

Mahallelerin sorunlarının görüşüldüğü ziyaretlerde muhtarlardan sorunları dinleyen CHP heyeti, sorunların çözümü için girişimlerde bulunacaklarını kaydettiler.

CHP iktidarında muhtarların statü kazanacağını beliten CHP’liler, vatandaşlara da ekonomik krizden çıkışın reçetesini anlatarak vatandaşların şikayetlerini dinlediler. CHP heyeti, misafirperverliklerinden dolayı vatandaşlara teşekkürlerini sundular. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.