CHP’LİLER ARSUZLU MUHTARLARLA BULUŞTU

CHP’LİLER ARSUZLU MUHTARLARLA BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı H. Ramiz Parlar, CHP Milletvekili Serkan Topal ve Arsuz İlçe Başkanı Mahmut Şirin, Arsuz’da muhtarlarla buluştu.

Buluşmada ilçenin ve bölgenin sorunları konuşulurken, muhtarların da görüş ve önerileri de alındı. Vekil Topal, yapığı konuşmada Arsuz’da muhtarların en büyük yardımcıları olduğunu kaydederek, Arsuz’un gelişiminde muhtarların da önemli rol oynadığını belirten Topal, yaptığı açıklamada; “CHP Hatay İl Başkanımız Sayın Hasan Ramiz Parlar , Arsuz İlçe Başkanımız Sayın Mahmut Şirin , CHP İlçe  Kadın Kolları Başkanımız ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte Değerli Muhtarlarımızla bir araya geldik. Hasbihal ederek; İlçemizin, İlimizin ve Bölgemizin sorunlarını konuştuk.  İnşallah bütün sorunları dayanışma içerisinde birlikte çözeceğiz. Katılım sağlayan Değerli Muhtarlarımıza teşekkür eder sağlıklı günler dileriz” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.