CHP’NİN GİZLİ ÜÇLÜSÜ

CHP’NİN GİZLİ ÜÇLÜSÜ

Bir süredir gazetemizde yer verdiğimiz Samandağ eski AK Parti İlçe Başkanı Selahattin Yeter, eski ilçe başkan yardımcısı Ercan Dayaklı, AK Parti’de Siyasi hukuk işlerinde görevli Ahmet Tosyal’ın CHP’nin Samandağ’da gizli üçlüsü olduğu kamuoyu tarafından söyleniyor.

AK Partili görünümlerinin ardında 2019 seçimlerinde CHP’nin adayı Refik Eryılmaz’a çalıştıkları ve yakın çevrelerini kanalinize ettikleri konuşulan Yeter ve çevresinin CHP’nin Samandağ’da gizli üçlüsü olduğu ifade ediliyor.

İLÇE MEB’TE KİMLERE RANT SAĞLADINIZ?

Samandağ eski AK Parti İlçe Başkanı Selahattin Yeter hakkında iddialar bitmek bilmeyen söylentilere bir yenisi daha eklendi. Samandağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ihalelere girmek isteyen ve yakın çevrelerini ihaleye soktuğu söylenen Yeter’in bu sayede yakın çevresine ve kendisine rant sağladığı ifade ediliyor.

2019 SEÇİMLERİNDE CHP’YE Mİ ÇALIŞTINIZ?

2019 Yerel seçimlerinde üyesi olduğu AK Parti yerine CHP Samandağ Belediye Başkan adayı Refik Eryılmaz’a çalıştığı söylenen Yeter, Dayaklı ve Toysal’ın CHP’nin gizli üçlüsü olarak AK Parti aleyine çalıştığı kamuoyu tarafından konuşuluyor. Üyesi olduğu AK Parti’ye ihanet ettiği konuşulan Yeter ve diğer isimlerin bu sorulara cevap vermesi kamuoyu tarafından isteniyor.

Haber: M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.