ÇİFTÇİ SERBEST ANCAK SANAYİLER KAPALI

ÇİFTÇİ SERBEST ANCAK SANAYİLER KAPALI

İyi Parti İl Başkanı Şefik Çirkin, Sokağa çıkma kısıtlamalarında çiftçinin dolaylı yoldan zarar gördüğü hakkında bir açıklama yaptı. Yetkililere seslenen Başkan Şefik Çirkin: “İçinde bulunduğumuz dönem sadece Hatay’da değil Akdeniz’de ekim, bahçe sulama dönemi. Çiftçi serbest ancak sanayiler kapalı.”dedi.

MESELA ÇİFTÇİ VATANDAŞLARIMIZ

İyi Parti İl Başkanı Şefik Çirkin konuyla ilgili yaptığı açıklamada: Sokağa çıkma yasağı elbette salgın için en vazgeçilmez tedbirlerdendir, eyvallah. Ancak bu yasakları koyarken başta çiftçi olmak üzere bazı meslek gruplarını da mağdur etmeyecek planlamalar yapılmalı değil mi?

Mesela çiftçi vatandaşlarımız..

ANLAYIŞLI OLACAKLARINI ÜMİT EDİYORUZ

İçinde bulunduğumuz dönem sadece Hatay’da değil Akdeniz’de ekim, bahçe sulama dönemi. Çiftçi serbest ancak sanayiler kapalı. Mesela pamuk ekerken mibzer arızalandı kaynak lazım.

Kaynakçı kapalı, çünkü sanayi kapalı  Mesela pompa borusuna diş açtıracak. Tornacı kapalı, çünkü sanayi kapalı.Buradan tüm yetkilileri hassasiyete davet ediyoruz, anlayışlı olacaklarını ümit ediyoruz.

PAMUK BAYRAM SEYRAN YASAK DİNLEMEZ

Ben eminim ki Ziraat Odası başkanları evlerinde yatamıyor, telefonları susmuyor. Şimdi ekim zamanı, pamuk bayram seyran yasak dinlemez. Zaten bir ekimin maliyeti bile çiftçinin belini büküyor. Birde ektiğini yağmura kaptırırsa yandı çünkü ikinciyi ekecek.  Birinciyi ekerken elli yerden mazot, gübre, ilaç dilenmiş, ikinciye mecali kalmamış.  Bu vesile ile çiftçi kardeşlerimize bereket diler herkese saygı ve sevgilerimizi iletiriz.”dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.