ÇİNÇİN, EKONOMİK ÖNLEM ALINMASI BAŞVURUSUNDA BULUNDU

ÇİNÇİN, EKONOMİK ÖNLEM ALINMASI BAŞVURUSUNDA BULUNDU

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim kurulu Başkanı Hikmet Çinçin, SGK ödemeleri, vergi ödemeleri, banka kredi borçları ile zamanı gelmiş çek ve senetlerinin alınan tedbirler kapsamında ertelenmesini istedi. Hikmet Çinçin, Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu´na sağlık önlemlerine ek olarak ekonomik önlem alınması başvurusunda bulundu.

SAĞLIK AÇISINDAN ALINAN TEDBİRLERE EK OLARAK EKONOMİK TEDBİRLERİN DE ALINMASI GEREKMEKTEDİR
Çinçin, Bakanlıklara gönderdiği  yazıda, “Çin”in Vuhan kentinde başlayarak tüm Dünya´yı tehdit etmeye devam eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından Pandemi olarak nitelendirilen Coronavirüs salgınından ülkemizi ve vatandaşlarımızı korumak için Sağlık Bakanlığı çeşitli tedbirler almıştır. Sağlık açısından alınan tedbirlere ek olarak ekonomik tedbirlerin de alınması gerekmektedir. Tacirimizin ve esnafımızın devam eden ve ödemediği takdirde hukuki sorumluluğunun olacağı SGK Ödemeleri, Vergi Ödemeleri, Banka Kredi Borçları ile zamanı gelmiş Çek ve Senetlerinin alınan tedbirler kapsamında ertelenmesi hususunu önemle arz ederim” dedi. Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.