ÇİNÇİN: HATAY’I EL BİRLİĞİYLE KALKINDIRACAĞIZ

ÇİNÇİN: HATAY’I EL BİRLİĞİYLE KALKINDIRACAĞIZ

Antakya Ticaret ve Sanayisinin çatı kuruluşu Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay’ı el birliğiyle ayağa kaldıracaklarını belirtti.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Hatay’da merkezi idare ve yerel yönetimlerin ilk defa koordineli şekilde hareket ettiğinin altını çizen Çinçin, bu durumun kent için umut verici olduğunu ifade etti. Hatay’ın barınma, gıda, su, hijyen, sinek ve haşere, altyapı gibi başlıca sorunlarının altından kalkabilecek bir ekibin iş başında olduğunu belirten Çinçin, kendilerinin de iş dünyası olarak kentin kalkınmasına destek olmaya devam edeceklerini belirti.

FUAR FAYDALI GEÇTİ

REKLAM ALANI

Başkan Çinçin, son olarak İzmir İzfaş’ta düzenlenen Olivtech Zeytin,Zeytinyağı Süt Ürünleri ve Şarap Teknolojileri Fuarı’nın son derece faydalı geçtiğini belirtti. Gazetemize değerlendirmelerde bulunan Başkan Çinçin; “Odamız ve Antakya Ticaret Borsası işbirliğinde 12 Firmamız ile katılım sağladık. Fuarda standımızı ziyaret eden hemşerimiz Sedat Köksal, Samandağ ilçemizin önceki dönem Kaymakamı Murat Kütük ile Oda ve Borsa Başkanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum. Fuarın Hataylı firmalara çok faydalı olacağına eminim. Firmalarımızın yatırım değerlerinin artması, istihdama destek verebilmeleri, ürünlerini markalaştırarak yurtdışına pazarlama imkanı elde etmelerini önemsiyoruz. Hatay’ın kalkınması yolunda biz de iş dünyası olarak siyaset kurumuna desteğimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.