ÇİNÇİN: İŞ DÜNYASI HEYET İÇİN GÖREVE HAZIR 

ÇİNÇİN: İŞ DÜNYASI HEYET İÇİN GÖREVE HAZIR 

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hataylı iş dünyasının kentin depremin etkilerinden arınması için göreve hazır olduğunu söyledi.

Depremzede Hatay’ın ayağa kalkması için herkese görev düştüğünü hatırlatan Çinçin, ATSO başta olmak üzere bünyemizde bulunan iş insanlarının devletin yanında olduklarını belirtti.

DEVLETİMİZDEN İŞ İNSANLARIMIZA DESTEK BEKLİYORUZ

ATSO meclis toplantısında da deprem gündeminin ağırlıklı olarak görüşüldüğünü kaydeden Çinçin; “İş dünyamız devletimizden yardım bekliyor. Çünkü herkes gibi iş insanlarımız da depremzede. Binlerce kişiye iş verdikleri işletmeleri zarar gördü. Devletimizin iş insanlarına yardım etmesi, onların da halka yardım edeceği anlamına gelmektedir. Hatay’ın ayağa kalkmasının ilk koşulu iş insanlarının ayağa kalkmasıdır. Emek yoğun bir kent olan Hatay’ımızın ihyasında, inşasında ve imarında iş dünyası olarak bizler de her göreve hazırız” ifadelerini kullandı.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.