ÇİNÇİN: TARIM, MİLLİ EKONOMİNİN TEMELİDİR

ÇİNÇİN: TARIM, MİLLİ EKONOMİNİN TEMELİDİR

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Yayladağı’nı ziyaret etti.Başkan Çinçin, Komite Üyesi Sunel Aksu Yılmaz, Üye Hasan Rüstemoğlu ve Oda Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız ile birlikte Yayladağı’nda Fide Üretim Merkezi yapılması ile ilgili Sungur Mahallesindeki alanları gezdi. ATSO heyetini Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ağırladı. 

ÇİNÇİN’DEN BAŞKAN YALÇIN’A TEŞEKKÜR 

Heyet, Başkan Yalçın’a yardımları için teşekkür etti. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Çinçin, “Son dönemlerde İlimizde yetiştirilen tarım ürünlerinin çeşitliliğinin arttırılması için yapılan çalışmalarda öncü ilçelerimiz Yayladağı’ndayız, Komite Üyemiz Sunel Aksu Yılmaz, Üyemiz Hasan Rüstemoğlu ve Odamız Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız ile birlikte Yayladağı’nda Fide Üretim Merkezi yapılması ile ilgili Sungur Mahallesindeki alanları gezdik. Bizlere çalışmalar ile ilgili bilgi veren Yayladağı Belediye Başkanı Sayın Mehmet Yalçın’a teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.