ÇİNÇİN, YEŞİL ALAN PROTOKOLU NEREDE ?

ÇİNÇİN, YEŞİL ALAN PROTOKOLU NEREDE ?

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Antakya kent merkezinde bulunan Vakıflar İşhanı yerinin yeşil alan yapılması için, bir protokol imzalandığını hatırlatarak bu protokolün Hatay kamuoyuna açıklanmasını istedi.  HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın bu protokole uymadığını ve taahhüt ettiği 27 milyon TL’yi Vakıflar Müdürlüğüne vermekten vazgeçtiğini anlatan ATSO Başkanı Çinçin, ‘’ bu protokolü yazılı olarak hem Hatay Büyükşehir Belediyesinden istedik ancak bu talebimize hiçbir yanıt verilmedi. 

34 MİLYON TL’Yİ  KÖPRÜBAŞINDA BİZ TOPLARIZ

Vakıflar İşhanı yerinin yeşil alan yapılması için Vakıflar Müdürlüğüne 34 Milyon Tl, ödenmesi gerektiği üzerinde anlaşma sağlandığını ancak HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın taahhüt ettiği 27 Milyon Tl’yi ödememesi üzerine kent meydanı yeşil alan projesinin sekteye uğrayabileceğini belirten ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, gerekirse biz köprü başında bir stant kurmak suretiyle bu parayı Antakya’yı sevenlerden ve hayırseverlerden rahatlıkla toplayabiliriz. Yeter ki Hatay Valiliği bize bu bağış kampanyasını yapma olanağı sağlasın’’ dedi. Yeşil alan projesinin Antakya için hayati önem taşıdığını ve kent meydanının daha da güzelleştireceğini anlatan Çinçin, bu tarihi fırsatı kaçırmamalıyız. Biz ATSO olarak bu tarihi sorumluluğumuzu yerine getirmek için mücadele etmeye devam edeceğiz dedi. Haber:Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.