ÇİNÇİN’DEN “ARTIK HİZMET” MESAJI

ÇİNÇİN’DEN “ARTIK HİZMET” MESAJI

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, kongre sonrasında ziyaretçi trafiğinin önlenmesi ve hizmetlere yoğunlaşılması adına yeni bir uygulamaya imza attı.

Ziyaretleri belli bir süre ile sınırlandıran Çinçin, haftalar süren tebrik ziyaretlerinden bu sayede tasarruf edilerek vakitti hizmete ayırmayı uygun buldu. Başkan Çinçin’in belirlediği günler arasında gerçekleşen tebrik ziyaretleri tamamlanırken Başkan Çinçin tüm ziyaretçilerine teşekkür etti.

Çinçin açıklamasında; “Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen seçimler neticesinde değerli üyelerimizin desteği ve teveccühü ile yeniden Üyelerimize ve Hatay’a hizmet etmeye layık görüldük. Bu vesileyle şahsıma ve görev alan değerli arkadaşlarıma tebriklerini ve iyi niyetlerini iletmek isteyen misafirlerimizi hizmet binamızın teras katında ağırladık.

Dört gün süren Tebrik ziyaretlerinin   son günü olan dün de bizleri yalnız bırakmayan tüm üyelerimize ve dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.