ÇİNÇİN’DEN HATAY’IN GELECEĞİNE İMZA

ÇİNÇİN’DEN HATAY’IN GELECEĞİNE İMZA

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay’ın geleceğine imza atacak projeleri hayata geçiremeye devam ediyor. 6 Şubat deprem felaketinden bu yana Hatay için mücadele veren, depremzedelerin sorunlarını dile getiren, Başkan Çinçin, son olarak gerçekleştirdiği görüşmede Hatay’ın doğasının korunması hedefini dile getirdi. Çevreci bir isim olarak tanınan, Hatay’ın doğasına, tarihine ve kültürüne uygun şekilde ayağa kaldırılmasını hedefleyen Çinçin, Hatay Tabiatı Koruma Derneği Başkanı Abdullah Öğünç ve Hatay Kayıboyu Yörük Türkmen Derneği Başkanı Recep Göğebakan’ı makamında ağırladı.

HATAY İÇİN YAPILABİLECEK PROJELER KONUŞULDU

Başkan Çinçin, Hatay Tabiatı Koruma Derneği Başkanı Abdullah Öğünç ve Hatay Kayıboyu Yörük Türkmen Derneği Başkanı Recep Göğebakan ile birlikte ortak olarak yapılabilecek projelerle ilgili istişarelerde bulundu. Hatay’ın kendine has doğasının korunması, doğal güzelliklerinin ön plana çıkartılması ve yerel yönetimlerin de sürece dahil edilerek Hatay’ın bölgenin yıldızı olması hedefini dile getiren Çinçin, konuyla ilgili girişimlerde bulunacaklarını ve Hatay’da doğa turizmini canlandıracak projeler geliştireceklerini ifade etti.

Hatay Tabiatı Koruma Derneği Başkanı Abdullah Öğünç ve Hatay Kayıboyu Yörük Türkmen Derneği Başkanı Recep Göğebakan’a ziyaretleri için teşekkür eden Çinçin, iki isim ile sık sık bir araya gelerek projeleri görüşeceklerini de bildirdi. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.