ÇİNÇİN’DEN HBB’YE BALIK ÖLÜMLERİ ÜZERİNDEN HAKLI GÖNDERME

ÇİNÇİN’DEN HBB’YE BALIK ÖLÜMLERİ ÜZERİNDEN HAKLI GÖNDERME

Son günlerde Asi Nehri’ndeki balık ölümleri gündemdeki yerini koruyor.Tarım müdürlüğü nehirden numune alıp inceleme başlatırken, üniversiteden konuyla alakalı öğretim üyeleri balık ölümlerinin nedenleri üzerine açıklamalarda bulunmuştu.

Konu ile ilgili son açıklama ATSO Başkanı Çinçin’den geldi.Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, sosyal medya hesabından, balık ölümlerini gösteren fotoğraf kareleriyle yaptığı açıklamada, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın hutbesinden, canlılara merhamet edilmesi gerektiğiyle ilgili bölümü, Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni etiketleyerek paylaştı.Çinçin’in paylaşımı şu şekilde: Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan cuma hutbesinde, “En küçüğünden en büyüğüne kadar her hayvan, Allah’ın eseri olarak değerlidir ve O’nun tarafından insana emanet edilmiştir. İnsanoğlu, hayvanlara karşı insaflı, şefkatli ve merhametli olmakla mükelleftir denildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.