ÇOCUKLARIN İL JANDARMA’DA 23 NİSAN COŞKUSU

ÇOCUKLARIN İL JANDARMA’DA 23 NİSAN COŞKUSU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Hatay İl Jandarma Komutanlığını Antakya Şehit İlker Uylaş Anaokulu öğrencileri ziyaret etti. Gerçekleştirilen buluşmada Özel eğitimli köpekler tarafından gösteriler yapılan ve öğrencilerin Trafik Eğitim Parkurunda akülü Jandarma Trafik araçlarına bindirilerek köpeklerle fotoğraf çektirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden okul öncesi eğitim gören çocuklara gösteriler düzenlendi, 23 Nisan Bayramı coşkusu yaşatıldı.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Hatay İl Jandarma Komutanlığını Antakya Şehit İlker Uylaş Anaokulu öğrencileri ziyaret etti. Gerçekleştirilen buluşmada Özel eğitimli köpekler tarafından gösteriler yapılan ve öğrencilerin Trafik Eğitim Parkurunda akülü Jandarma Trafik araçlarına bindirilerek köpeklerle fotoğraf çektirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanan öğrencilere Jandarma Boyama Kitabı ve okuma kitapları hediye edildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.