ÇOCUKLARLA BAYRAM BİR BAŞKA GÜZEL!

ÇOCUKLARLA BAYRAM BİR BAŞKA GÜZEL!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ramazan Bayramı dolayısıyla Hacı Pervin Tosyalı Çocuk Evleri sitesini ziyaret ederek geleceğimizin teminatı çocuklarımızla bir araya geldi.

Başkan Fatih Tosyalı, eşi Arife Tosyalı ile birlikte, burada büyük bir özveri ve sevgi ile yetişen çocuklarımızın bayramlarını kutlayarak, çeşitli hediyeler takdim etti.

Başkan Tosyalı, “Varlıkları ile dünyamıza anlam katan kıymetli çocuklarımızın her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

POLİS UYGULAMA NOKTASINDA BAYRAMLAŞMA

Başkan Fatih Tosyalı, Denizciler Polis uygulama noktasına ve polis merkezine ziyarette bulunarak, halkımızın huzuru ve güvenliği için görev başında olan polislerimizin Ramazan Bayramını kutladı.

Başkan Tosyalı, “Bayramda ülkemizin ve ilçemizin bir çok noktasında gece gündüz demeden görev yapan tüm güvenlik güçlerimizin bayramını tebrik ediyorum” dedi.

KUDÜS ŞEHİTLERİNE DUA

Cuma namazını Sakarya Mahallesi’nde Hacı Şerif Tosyalı Camiinde eda eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kudüs’te şehit olan kardeşlerimiz için düzenlenen gıyabi cenaze namazına katıldı.

Başkan Fatih Tosyalı, “Tüm şehitlerimiz için dua ederek değerli hemşerimiz ile bayramlaştık. Rabbim daha nice bayramlara kavuşmayı nasip etsin” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.