ÇÖP ÇIKARMA SAATLERİNE DİKKAT EDELİM

ÇÖP ÇIKARMA SAATLERİNE DİKKAT EDELİM

Antakya Belediyesi Çevre Temizliği Konusunda Hatırlatmada Bulundu

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin tüm mahallelerinde aralıksız olarak temizlik hizmeti yürütüyor. Gece ve gündüz vardiya sistemi ile 460 personel, 63 araç ile dur durak bilmeksizin çalışan ekipler gündüz sokak süpürme, yıkama, ibadethane temizlikleri, konteyner yıkama, gece ise konteyner tasfiye, dezenfekte ve ana arterlerde, çarşı içerisinde temizlik çalışmaları gerçekleştiriyorlar.

Yürütülen bu hizmetler kapsamında Tertemiz Bir Antakya için özveriyle çalışan ekipler, çevre temizliğinin sağlanması ve mahallelerde yapılan temizlik çalışmalarının korunması amacıyla hatırlatmalarda bulundu.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada konuyla ilgili şunlar yer aldı; “ Antakya’mızın 95 mahallesinde 14 metre genişliğin altında bulunan tüm cadde ve sokakların temizliği belediyemiz sorumluluğundadır. Bu kapsamda ekiplerimiz gece – gündüz aralıksız vardiya sistemi ile çalışmakta, gündüz sokaklarımızda, Pazar yerlerinde, ibadethanelerde, parklarda temizlik çalışmaları yürütürken gece de ana arterlerde, çarşı içerisinde bu işlemleri gerçekleştirmektedirler. Buna ilaveten her akşam 20.00 – 22.00 saatleri arasında eş zamanlı olarak mahallelerimizde bulunan 6462 adet çöp konteynerimiz tasfiye ve dezenfekte ediliyor. Bu hizmetlerimiz gerçekleştirilirken konusunda uzman kadromuz, son teknoloji araç ve ekipmanlarımız ile aralıksız çalışmaktadırlar.

Çevre temizliğine belediyemizin tüm birimleri azami hassasiyet göstermektedir. Yaptığımız tüm bu hizmetlerin kalıcı ve devamlılığı olması da aynı oranda hassasiyet gerektirmektedir. Bu nedenle siz değerli hemşehrilerimize çevre temizliğine katkı sağlamak amacıyla çöp çıkartma saatlerine dikkat etmeye, evsel katı atıklarınızı çöp konteynerlerinizin içerisine bırakmaya, geri dönüştürülebilir atıkları geri dönüşüm kumbaralarına bırakmaya önem gösteriniz. Temiz bir çevre, temiz bir gelecek için çalışmalarımız aralıksız devam edecek.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.