CUMHUR İTTİFAKI, HALKIN KAHİR EKSERİYETİNİN TEMAYÜLÜNÜ BİR MIKNATIS GİBİ KENDİSİNE ÇEKEBİLECEKTİR

CUMHUR İTTİFAKI, HALKIN KAHİR EKSERİYETİNİN TEMAYÜLÜNÜ BİR MIKNATIS GİBİ KENDİSİNE ÇEKEBİLECEKTİR

Hatay’ın yetiştirdiği önemli tarihçi, bürokrat ve eğitimcilerinden olan, Beyzade FM’de ‘’Karşı Taraf’’ programının moderatörü  Ali Rıza Tütüncoğlu gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Cumhur İttifakı, halkın kahir ekseriyetinin temayülünü bir mıknatıs gibi kendisine çekebilecektir. İttifak, güven ve umut vermekle kalmayacak güçler dengesinin teşekkülünü de açık bir şekilde ortaya koyacaktır. Dedi.  Türkiye’nin, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç  duyulan günlerden geçtiğine işaret eden Tütüncüoğlu, ayrılıkçı, yıkıcı ve bölücü faaliyetlere karşı halkın gösterdiği birliktelik ruhunun, tarihteki pek çok örneklerinin yanı sıra, en son hain darbe girişimi sonrasında kendini ortaya koyduğunu belirtti.

‘’GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR, DEM DAYANIŞMA DEMİDİR’’

Topraklarımızın dışında, bilhassa okyanus ötesinde Türkiye’nin mahvı için kurulan fesat ve imha mahkemeleri ile bölgemizde taşeron terör örgütleri vasıtasıyla kurulan bölücü tezgahlar karşısında bütün siyasi partilerin ortak tavır ve duruş sergilemeleri esasen bir vatan borcudur ifadelerine kullanan Tütüncoğlu, gün birlik günüdür, dem dayanışma demidir dedi.

TÜTÜNCÜOĞLU’NDAN HABERLERİ VAR MI ?

Hatay’ın yetiştirdiği önemli tarihçi, bürokrat ve eğitimcilerinden olan, Rıza Tütüncoğlu her platformda Türkiye’nın bekası için Cumhur İttifakı’nı son sözüne kadar savunmasına rağmen, Cumhur İttifakı’nın Tütüncüoğlu’ndan haberleri var mı ? o da  akıllarda soru işaretine neden oldu. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.