CUMHURBAŞKANI EŞİ EMİNE ERDOĞAN İPEK ÜRÜNLERİNİ YAKINDAN İNCELEDİ

CUMHURBAŞKANI EŞİ EMİNE ERDOĞAN İPEK ÜRÜNLERİNİ YAKINDAN İNCELEDİ

Bitlis’in Ahlat İlçesi’nde Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirilen Malazgirt Zaferi’nin 949’uncu yıldönümü etkinliklerine katılan Cumhurbaşkanı Eşi Emine Erdoğan etkinlikte Hatay’dan katılan Kültür ve Turizm Bakanlığı İpek Dokuma Sanatçısı Tülay Genç’in bulunduğu Defne Belediyesi Koza Evi standında sergilenen ipek ürünlerini yakından inceledi.
Malazgirt Zaferi’nin 949’uncu yıldönümü nedeniyle Bitlis’in Ahlat İlçesinde düzenlenen etkinliklerine bakanlık tarafından davet edilen Kültür ve Turizm Bakanlığı İpek Dokuma Sanatçısı Tülay Genç’in bulunduğu Defne Belediyesi Koza Evi standını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Eşi Emine Erdoğan’a Defne İpeği’nden yapılan ipek şal hediye edildi.


CUMHURBAŞKANI EŞİ EMİNE ERDOĞAN’A
ŞAL HEDİYE EDİLDİ
Defne İpeğini yakından bildiğini ve daha önce de ipek ürünlerinden aldığını belirten Cumhurbaşkanı Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanlığı İpek Dokuma Sanatçısı Tülay Genç’in Defne Belediyesi Koza Evi’nde ürettiği kaliteli ürünlerle başarılı bir girişimci kadın olduğunu belirtti. Defne Belediyesi Koza Evi standında sergilenen ipek ürünleri hakkında Cumhurbaşkanı Eşi Emine Erdoğan’a geniş bilgiler veren Kültür ve Turizm Bakanlığı İpek Dokuma Sanatçısı Tülay Genç daha sonra Emine Erdoğan’a ipek şal hediye etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.