CUMHURBAŞKANIMIZIN MÜJDESİ ESNAFIMIZI SEVİNDİRDİ

CUMHURBAŞKANIMIZIN MÜJDESİ ESNAFIMIZI SEVİNDİRDİ

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Teksöz, esnaf ve sanatkarlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasının ardından resmi gazetede yayınlanan karar gereği prim borcu olan esnafların ve aile üyelerinin bu yılsonuna kadar tüm Devlet ve Üniversite Hastanelerinden prim borcuna bakılmaksızın sağlık yardımı alabileceğini belirtti.

ESNAF VE SANATKARLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Başkan Teksöz, yayınladığı açıklamada; “11 Ocak 2022 Tarihinde Yayımlanan 31716 Sayılı Resmi Gazete; 4736 Sayılı Kanun’un 1’inci Maddesinin Birinci Fıkrası Hükmünden Muaf Tutulacakların Tespitiyle İlgili Bakanlar Kurulu Kararı’nda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazetede yayımlandı. 5089 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararına Göre: BAĞKUR ve Genel Sağlık Sigortası prim borçları nedeniyle sağlık hizmetinden yararlanamayan vatandaşlar ve bakmakla yükümlü oldukları yakınları 31.12.2022 Tarihine kadar tüm Devlet ve Üniversite Hastanelerinden prim borcuna bakılmaksızın sağlık yardımı alabilecekler. Tüm Esnaf ve Sanatkarlarımıza hayırlı olsun ” ifadelerini kullandı.

Haber: Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.