CUMHURİYET BAYRAMI’NI PEDALLAYARAK KUTLAYACAKLAR

CUMHURİYET BAYRAMI’NI PEDALLAYARAK KUTLAYACAKLAR

Samandağ Boran Bisiklet Kulübü ve Sahra Spor Kulübü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bisiklet turu etkinliği gerçekleştirilecek. Samandağ Boran Bisiklet Kulübü ve Sahra Spor Kulübü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bisiklet turu etkinliği gerçekleştirilecek.

Etkinlik; 29 Ekim günü Şehit Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları ilkokulu önünde saat 15:00’ da başlayacak.Samandağ Boran Bisiklet Kulübü Derneği Başkanı Özlem Fırıncıoğulları Berrak, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada “Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünde Samandağ Boran Bisiklet Kulübü ve Sahra Spor Kulübü’ nün birlikte organize ettiği Cumhuriyet Bayramı bisiklet turu etkinliği gerçekleştireceğiz. Şehit Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları İlkokulu önünde saat 15:00’ da başlayacak olan etkinliğimizde bisikletseverler Hz. Hızır türbesine kadar pedal çevirecek.

Etkinliğimizde kask takmanın zorunlu olduğunu bir kez daha hatırlatarak, Cumhuriyet Bayramı coşkumuzu paylaşmak için 7 den 70’ e tüm Samandağlı bisiklet severleri 29 Ekim’ de pedallamaya davet ediyoruz. “ ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.