CUMHURİYET GENÇLERİN OMUZLARINDA İLELEBET YAŞAYACAK

CUMHURİYET GENÇLERİN OMUZLARINDA İLELEBET YAŞAYACAK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na sayılı günler kala cumhuriyetin coşkusu Hatay’ın dört bir yanını sardı. İskenderun Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde muhteşem bir video hazırladılar. Gençler hazırladıkları videoda cumhuriyet değerlerine sahip çıkacakları mesajını verdiler. Atatürk’ü anmak ve Cumhuriyet’in kazanımlarına sahip çıkmak için her yıl kutlanan Zafer Bayramı öncesinde yayınlanan videoda öğrencilerin verdikleri duygu dolu mesajlar izleyenleri duygulandırdı.

MİNİK KALPLERDEKİ BÜYÜK YÜREKLER CUMHURİYET İÇİN ATIYOR

Minik kalplerinin büyük yürekleri Cumhuriyet için attığını ifade eden öğrenciler hazırladıkları videoda sergiledikleri koreografi ile alkış alırken, Cumhuriyet’in ve Türkiye Cumhuriyetin aydınlık nesline olan inancı da arttırdılar. Sosyal medyada yayınlanan video kısa sürede en çok izlenen videolar arasına girerken, öğrencilerin verdiği mesajlar izleyenlerden tam not aldı. Yapılan yorumlarda ülkenin aydınlık geleceğinin okuyan, kendisi gibi etrafını da aydınlatan azimli gençlik olduğu vurgulanırken, Namık Kemal Ortaokulu öğretmenlerine de böyle öğrenciler yetiştirildiği için teşekkür edildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.