Meşale Gazetesi

DAHA İYİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

DAHA İYİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Hatay AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Reyhanlı AK Parti ilçe binasında bir araya geldi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Reyhanlı Barajı, Afrin Çayı Davutlar Regülatörü ve Derivasyon Kanalı, Tahtaköprü Barajı Yükseltilmesi ve Hatay İçme Suyu Arıtma Tesisi açılışları hakkında üyelere genel bilgiler verdi.

Hatay’da yapılan ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili üyelerle istişarede bulunan Yeloğlu: “AK Parti İl yönetimi ilçe teşkilatı olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte ilçemiz için hizmet etmeye, daha fazla ter dökmeye devam edeceğiz. Amacımız ilçemizi Hatay’da daha üst seviyelere taşımak. Bu noktada il yönetimimiz, ilçe teşkilatımız, belediye başkanımız, il genel meclisi üyelerimiz, köy ve mahalle muhtarlarımız ile beraber her gün daha iyisini inşa etmek için çalışacağız” diye belirtti.

Gündem maddelerinin de görüşüldüğü toplantıda Yeloğlu kapanış konuşmasını yaparak toplantıya son verdi.

Reyhanlı Ak Parti İlçe binasında toplanan Ak Parti İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri korana virüs tedbirlerine eksiksiz uydu. Toplantıda da sosyal mesafe ve maske kuralına uyan yönetim kurulu üyeleri örnek bir davranış sergiledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.