DALIŞ AKADEMİSİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

DALIŞ AKADEMİSİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Yayladağı Karamağara Dalış Okulu projesi için çalışmalar son hız devam ediyor.Hatay Valisi Rahmi Doğan Başkanlığında, Karamağara Koyu’nda yapılacak olan, Doğu Akdeniz Dalış ve Yat Turizmi’nin Geliştirilmesi toplantısını yapıldı.Hatay Valiliği İskenderun hizmet binasında gerçekleşen toplantıya Yayladağı Belediye Başkanımız Mehmet Yalçın, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Tolga Depci, Vali Yardımcısı Sn. Yusuf İzci, Yayladağı Kaymakamımız Ömer Faruk Gökçe, Doğaka Genel Sekreteri Oğuz Alibekiroğlu katıldı.

SOSYAL DONATI ALANLARI DA OLUŞTURULACAK

Deniz turizmi noktasında Yayladağı için projenin oldukça önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Yalçın: “Bölgemiz denize nazır yerleşim alanlarımızdan bir tanesi, aynı zamanda Seyir Terası ve cafe-restorantı ile sosyal donatı alanı oluşturmayı planlıyoruz. Ayrıca proje alanına yeni resif alanları oluşturmakta istiyoruz. Arkeolojik bir alan olması hasebiyle de uluslararası bir proje olacağını söyleyebiliriz. Dalış okulunu projesi için biz oldukça heyecanlıyız. Projelerimizde bizlerden desteklerini esirgemeyen Hatay Valimiz Rahmi Doğan Beyefendiye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biran önce projeyi tamamlayıp halkımızın beğenisine sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” Diye konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.