DEFNE BELEDİYE MECLİSİ HALKI DİNLEDİ, HAYIR DEDİ

DEFNE BELEDİYE MECLİSİ HALKI DİNLEDİ, HAYIR DEDİ

Hatay’ın Defne ilçesine bağlı Aşağı Okçular Mahallesinde Turunçlu’daki arıtma tesisiyle ilgili olarak yapılmasına karar verilen 3 terfi istasyonuna Defne Belediye Meclisinden onay çıkmadı.

Yıllardan beri Defne ilçe halkının en büyük sorunlarından biri olan Turunç’lu arıtma tesisinin başka yere taşınması konusuyla ilgili olarak bugün Defne belediye  meclisinde yeni gelişmeler yaşandı.Arıtma tesisinin başka yere taşınması yerine Aşağı Okçular Mahallesinde 3 terfi istasyonu yapımına ilişkin Belediye Meclisi’ne getirilen karar oylandı. Meclis üyeleri  sosyal medya’dan Akdeniz, Armutlu-Aşağıokçular, Sümerler, Turunçlu ve Elektrik mahallesi sakinlerinin yaptıkları çağrılara kulak vererek terfi istasyonlarının yapılmaması yönünde karar aldı ve Hayır oyu kulandı.Defne Belediye Meclisi arıma tesisiyle ilgili Aşağı Okçular Mahallesinde 3 terfi istasyonu kurulmasına ilişkin talep oybirliği ile reddedildi.

TERFİ İSTASYONLARINA EVET OYU VERENLER “YEZİT” DİYE ANILIR…

Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda,  Defne ilçesinde geleceğini onurlu ve sorumlu bir mücadeleye adamış her insan evladına seslenen başta Akdeniz mahallesi muhtarı Murat Sertel ile Akdeniz, Armutlu-Aşağıokçular, Sümerler, Turunçlu ve Elektrik mahallesi sakinleriyle kanaat önderleri , “01.10.2021 Cuma günü  Aşağıokçular Mahallesine yapılması planlanan terfi istasyonları için Defne Belediye Meclisinde oylama yapılacak. Yapılsın diye oy veren meclis üyeleri vatan hainidir. Hiç kimse kusura bakmasın. İlkel arıtma tesisine akıtılacak her Boka karşıyız. Evet oyu verirseniz, ilkel arıtma tesisinin yerini meşrulaştırmış olursunuz ve bölge halkının nezdinde, Yezit diye anılırsınız” mesajları atılmıştı.Bu mesajlar çerçevesinde Defne Belediye Meclisi’nin bugünkü oturumuna katılan tüm üyeler  terfi istasyonlarının kurulmasına Hayır dediler. Haber:Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.