DEFNE BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

DEFNE BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

“6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem felaketinde yıkımın ve hasarın en yoğun yaşandığı Defne ilçesinde, yolların güvenliğini artırmak ve dayanıklılığını sağlamak amacıyla asfalt çalışmaları hızla sürüyor. Bu çalışmalarla hem afet sonrası ulaşımın kesintisiz devam etmesi hem de günlük yaşamın daha güvenli hale gelmesi hedefleniyor.Defne Belediyesi, ilçedeki yolları iyileştirmek ve güvenli, uzun ömürlü bir altyapı oluşturmak için kararlı adımlar atıyor. Asfaltlama çalışmaları, hem mevcut sorunları gidermek hem de gelecekteki olası sorunlara karşı hazırlıklı olmak amacıyla yürütülüyor.Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, yapılan çalışmalar hakkında şu açıklamalarda bulundu:”Kısa süre içinde ilçemizde 1100 ton asfalt dökümü gerçekleştirdik. Tüm sorunlu cadde ve sokakları tespit etmiş durumdayız. Çalışmalarımız hızla devam ediyor ve gerekli müdahaleleri planlı bir şekilde yapacağız. Amacımız, yollarımızı en kısa sürede güvenli ve sağlam hale getirmektir.”

Çalışmalar sırasında geçici aksaklıklar yaşanabileceği belirtilirken, vatandaşların bu süreçte anlayışlı olmaları bekleniyor. Asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasının ardından ilçedeki yolların daha güvenli ve modern bir yapıya kavuşacağı ifade edildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.