DEFNE CHP SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

DEFNE CHP SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu!nun erken seçim açıklamasından hemen sonra CHP yerel örgütleri mehelle bazında çalışmalarına başladı.Bu amaçla Defne CHP İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız ve ilçe yöneticileri Milletvekili Mehmet Güzelmansur ile beraber çok sayıda mahalleyi ziyaret etmeye Başladılar Sorunların yerinde tespiti ve çözümü amaçlı programım doğrultusunda , Aknehir, Sinanlı, Balıklıdere, Bahçeköy, Yeşilpınar, Döver, ve Aşağıokçular mahallerini ziyaret ederek sorunları tespit ederek çözüm konusunda muhtarlarla görüş alışverişinde bulundular.

Gezi programı sonrasında bir Açıklama yapan Defne CHP ilçe Başkanı Akın Parlakyıldız çalışmalardan son derece memnun kaldıklarını halkın CHP YE ilgisinin her geçen arttığını belirterek “Mehmet Güzelmansur ve örgüt emekçilerimizle birlikte ziyaret ederek sürdürdük.Duyarlılıklarını ve ilgilerini eksik etmeyen Muhtarlarımıza ve mahalle halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.”dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.