DEFNE ESNAFI SEMİR ÖZTÜRK DEDİ

DEFNE ESNAFI SEMİR ÖZTÜRK DEDİ

Hatay’ın en yoğun nüfuslu ilçelerinden olan Defne’de uzun zamandır çekişmeli geçen Defne Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanlığı seçimlerini Semir Öztürk kazandı. 5 başkan adayının yarıştığı seçimde tüm rakiplerine yaklaşık 3 kat fark atan Öztürk, 3 yıl boyunca başkanlık görevini yürütecek. Seçimde Öztürk’ün yanı sıra Murat Karataş, Özkan Aslanyürek, Yusuf Kulubecioğlu ve Erkan Mansuroğlu başkanlık için yarıştı.

BAŞKAN ÖZTÜRK TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Yoğun katılımla gerçekleşen kongrede Başkanlığa seçilen Semir Öztürk 635 oy alırken, Özkan Aslanyürek 233, Yusuf Kulubecioğlu 79, Erkan Mansuroğlu 248 ve Murat Karataş 245 oy aldı. Yoğun bir katılımın ve ilginin yaşandığı seçimin sonucunda uzun yıllardır kefalet kooperatifin başkanlığını yürüten rahmetli Yunus Öztürk’ün yeğeni ve aynı zamanda kurumun çalışanı olan başkan adayı Semir Öztürk, açık arayla seçimi kazandı. Başkan Öztürk, seçimin ardından tebrikleri kabul etti.

ÖZTÜRK’ÜN YÖNETİM KURULU LİSTESİ DE BELLİ OLDU

Başkan Öztürk’ün yönetiminde asil üyeler Semir Uzun, Yusuf Akemoğlu, Mezyat Sahillioğlu, Serdar Yılmaz olurken yedek üyeler ise Seher Deringöl, Ayten Doğru, Süleyman Okutur, Nafi Selçuk, Mehmet Erdem Özdemir yer aldı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.