DEFNE ZABITASI GÖREV BAŞINDA

DEFNE ZABITASI GÖREV BAŞINDA

Defne Belediyesi zabıta ekipleri, yıl içinde rutin olarak yaptığı gıda işletmeleri denetimlerini yaklaşan Kurban Bayramı öncesi sıklaştırdı.Defne halkının sağlıklı ve güvenilir gıda ürünlerini tüketmesi için yoğun çaba harcayan ekipler, ilçedeki kasap, market ve fırınları büyük hassasiyetle denetledi.

Vatandaşların mağduriyet yaşamamasını ve herhangi olumsuz bir durumla karşılaşmamasını isteyen ekipler, denetimlerini büyük bir dikkat ve özenle yaptı.Ekipler, marketlerdeki gıda ürünlerinin son kullanma tarihlerine ve ambalaj durumlarına bakarken kasaplarda etlerin mühürlerini ve belgelerini kontrol etti.Defne zabıtası, ilçede hizmet veren fırınların hijyen kurallarına uygunluğunu denetlemeyi ihmal etmedi.

Denetimlerde ilgili kanun ve mevzuatlara uygun hareket eden işletme sahiplerine teşekkür eden ekipler, gördükleri eksikleri tespit ederek iş yeri sahiplerine bildirdi.Defne halkının güven ve huzur içinde bayram yaşamasını isteyen Defne zabıta ekipleri, denetimlerine ara vermeden devam edeceklerini bildirdi.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.