DEFNE’DE EĞİTİME GÜLİSTAN DAMGASI

DEFNE’DE EĞİTİME GÜLİSTAN DAMGASI

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, ilçede denetim ve inceleme ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Gülistan, Turunçlu Şehit Hakan Üçyıldız Ortaokulunda salgın tedbirlerine de uyularak yüz yüze devam eden 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Okul Müdüründen ve kurs öğretmenlerinden kurslar hakkında bilgiler aldı. Öğrencilerle de sohbet ederek onların isteklerini dinleyen Müdür Kemal Gülistan, Amaçlarının Defne’de eğitim çıtasını yükseltmek, DYK kursları ile öğrencilerin akademik yönden eksiklerini tamamlamak, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, başarılı insanlar yetiştirmek olduğunu söyleyerek, idarecilere, öğretmenlere ve öğrencilere başarılar diledi.

MÜDÜRLERE HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Müdür Gülistan, Şube Müdürleri Mehmet Sarıyıldız, Mahmut Doğan ve Casim Çimen ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko ve Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen’i makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. İlçede eğitimle ilgili tüm çalışmaları bizzat takip eden Gülistan, denetim ve ziyaretlerini sürdürüyor. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.