DEFNE’DE PROJE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

DEFNE’DE PROJE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Hatay’ın Defne ilçesinde bulunan Eğitim Kurumu Müdürleri ve öğretmenlerin katılımı ile TEKNOFEST ve TÜBİTAK proje çalışmaları bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi toplantı salonunda yapılan TEKNOFEST ve TÜBİTAK proje çalışmaları bilgilendirme toplantısına Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Şube Müdürü Mehmet Sarıyıldız, Okul / Kurum Müdürleri ve öğretmenler katıldı.

GÜLİSTAN: “İLİMDEN GİDİLMEYEN YOLUN SONU KARANLIKTIR”

Toplantının açılış konuşmasında Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, “Arkadaşlar biz çocuklarımızı bir birey olarak düşünerek onların fikirlerine önem vermeli, önemli olduklarını hissettirmeliyiz. Çocuklarımıza bilimsel çalışmalarda rehberlik yaparak onlara destek olmalıyız. Unutmayalım ki “İlimden Gidilmeyen Yolun Sonu Karanlıktır” Bilgilendirme amaçlı yapılan bu toplantıya katılımlarından ve bilgilendirmelerinden dolayı İl Milli Eğitim Ar-Ge birimi koordinatörleri Yusuf Kahraman, Cem Kağar ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış konuşmasından sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi proje koordinatörleri Yusuf Kahraman ve Cem Kağar tarafından sunum yapılarak TEKNOFEST ve TÜBİTAK proje başvuruları ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.