Meşale Gazetesi

DEFNE’YE TOPARLAYICI GÜÇ MEHMET DÖNER

DEFNE’YE TOPARLAYICI GÜÇ MEHMET DÖNER

AK Parti Genel Merkezi’nde mülakata giren Defne’liler arasından, Mehmet Döner seçilen isim oldu ve Partinin Defne İlçe Başkanlığı’na atandı.
Genel Merkez’de gerçekleşen mülakat sonucu, AK Parti Defne İlçe Başkanlığı’na Mehmet Döner atandı. Hatay’ın saygın ve sevilen ailelerinden olan Döner ailesinden Mehmet Döner’in AK Parti Defne İlçe Başkanı olarak atanması İlçe’de büyük çoşkuya neden oldu. AK Parti Defne’nin yanı sıra AK Parti Hatay’a büyük katkı sağlayacağı belirtilen Başkan Döner’in AK Parti Defne’nin oylarını yüzde yüz artıracağına vatandaşlar canı gönülden inanıyor.
AK PARTİ DEFNE ŞAHLANACAK
AK Parti Defne’de vatandaşlara toparlayıcı güç olarak görünen Mehmet Döner, AK Parti Defne’yide şahlandıracak. Başkan Mehmet Döner’in ‘’Koltuğundan Güç Alan Değil, Koltuğuna Güç Verecek’’ olması da vatandaşların takdirini şimdiden toplamış gibi görünüyor. Başkan Mehmet Döner’in AK Parti Defne İlçe Başkanı olarak atanmasının haberini alan vatandaşlar AK Parti Defne’ye ve AK Parti’ye üye olmak için önümüzdeki günlerde AK Parti Hatay İl Binasına akın etmeyi düşünüyor.
AK PARTİ DEFNE’Yİ GÜZEL GÜNLERE TAŞIYACAĞIZ
AK Parti Defne İlçe Başkanı olarak atanan Mehmet Döner ‘’  küskünleri toplayarak toplayıcı güç olacağız. Vatan ve Millet derdiyle kurulan birliğimizi, gayret, öz veri ile AK Parti Defne’yi nice güzel günlere omuz omuza taşıyacağız’’dedi. Haber M. Mustafa ÇAYLI


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.