Meşale Gazetesi

DEFNE’YE DEVA OLACAKLAR

DEFNE’YE DEVA OLACAKLAR

Ülke siyasetinin sıkışmışlığına çare olmak için kurulan ve halkın temsilciliğine aday Millet İttifakı paydaşları Hatay siyasetine yön vermeye başladı. Deva Partisi Defne İlçe Başkanı Nidal Hüzmeli kongrede yeniden göreve seçilen İyi Parti Defne İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Başkan Meriç Fatmaoğulları ve yönetimini kutladı. Hüzmeli, daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi Defne İlçe Teşkilatını, İyi Parti Defne İlçe Başkanı Meriç Fatmaoğulları ile birlikte ziyaret etti. Üç Başkan istişare masası etrafında bir araya geldi.

Başkanların bir masa etrafında buluşmaları kamuoyuna umut oldu

Taraflar görüşme sonrası Defne’de gerçekleşen birlik ve beraberlik görüntülerinin verildiği toplantının yaklaşan seçimlere olumlu yansıması olacak görüşünü dile getirdiler. Devamı konusunda fikir birliği içinde olduklarını açıkladılar.CHP Defne İlçe binasında bir araya gelen Başkanlar Nidal Hüzmeli, Akın Parlakyıldız ve Meriç Fatmaoğulları birlikte hareket etmenin sorumluluğunu taşıdıklarını gösterdiler. Vatandaşın dertlerini bildiklerini ve yaşadıkları sıkıntılara çözüm üretmeyi vazife gördükleri ifade ettiler.Deva Partisi Defne İlçe Başkanı Nidal Hüzmeli burada yaptığı konuşmada halkın özlediği çoğulcu demokrasinin tekrar yeşermesi için Türk halkına borçlu olduklarına vurgu yaptı. Gerekli tüm çaba ve gayretlerin içeresinde bulunmanın önemine dikkat çekti. Hüzmeli, halkın kendilerinden beklentilerinin olduğunu söyledi. Ben demeden biz demeye gayret ettiklerinin altını çizdi.

Hüzmeli, partili Cumhurbaşkanlığı sistemini eleştirdi

Tek adam rejiminin ülkeyi ileri götürmediğini aksine yaşanan siyasi ve ekonomik kaosun tek nedeni olduğunu dile getiren Başkan Hüzmeli, halkın Millet İttifakına duyduğu teveccühün ana sebebi olarak ülkenin içinde bulunduğu ucube ve yamalı demokrasiden bir an önce dönülmesinin olduğunu gösterdi. Aynı masada bir araya gelen partilerin ana hedefinin tek adam rejiminden ülkeyi kurtarmak ve tekrar Cumhuriyet kuruluş felsefesi olan halkın iradesini tecelli ettirmek olduğunu kaydetti. Toplumun her kesiminin kendilerinden bu konuda istekleri olduğunu ifade eden Hüzmeli, ülke siyasetinin yaşadığı tıkanıklık ve yarattığı olumsuzlukların bedelini en çok vatandaşımız çekiyor değerlendirmelerinde bulundu.

“Öncelikli Hedefimiz Genel Seçimler ve Seçim Sandıklarına sahip çıkmak”

Deva Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli, kendileri için en önemli meselenin yaklaşan genel seçimlerde sandıklara sahip çıkmak olduğunun altını çizdi. Hüzmeli, AK Partili ve diğer seçmen kitlelerinin bulundukları konumdan rahatsızlık duyduklarını ve partilerine oy vermeyecek insanların çoğunlukta olduğu görüşünü savundu.

“İnsanlar özgür düşünceleri ile oy verirler”

Dün bu partilere oy veren insanlar bugün Deva Partisini umut olarak görmektedirler. Deva Defne İlçe Teşkilatı da çalışmalarını AK Partiden küskün vatandaşlara yönelik yürüttüğünü aktardı. Cumhur İttifakı seçmenlerine seslenen Hüzmeli kararsız seçmenlere çağrıda bulundu. Hüzmeli, “Seçmenlere sizi anlıyor ve tecrübeli kadrolarımızla çözüm üretmeye hazırız. Sizleri kazanmak istiyoruz ve ülke siyasetinde söz sahibi olmaya davet ediyoruz. Buna gayret ediyoruz sizlerle birlikte çok güzel şeyler başaracağımıza inanıyoruz” açıklamalarında bulundu.

“Halkın iradesi elbet tecelli edecek”

Halkın iradesinin tecelli edeceği ve zaferi getirecek söylem ve eylemlere ortak payda da buluştuğumuz diğer tüm partilerin de destek vereceğine inanıyorum diyen Hüzmeli, seçim çalışmalarında birlikte hareket etmenin önemine değindi. Sandıklara sahip çıkma noktasında emek edip, ülkenin güzel yarınlara ulaşması için ellerinden gelenin daha fazlasını yapacaklarını ve bundan kimsenin kuşku duymaması gerektiği dile getirdi.

“Defne halkına güzel ve olumlu dönüşler olacak”

Defne İlçe başkanlarının ve yönetim kurulu üyelerinin bir araya gelmesinin siyaseten güzel görüntüler oluşturduğunu söyleyen CHP Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız da Hatay’a ve ülke gündemine dair görüş alışverişinde bulunan üç siyasi parti temsilcilerinin birlikteliklerinden Defne halkına güzel ve olumlu dönüşler olacağına inandığını kaydetti. CHP Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız ziyaret sonrası duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Millet ittifakı paydaşları olan Deva ve İyi Parti İlçe Başkanları ile gündemi değerlendirdiklerini, çok verimli bir görüşme olduğunu ifade etti. Ziyaretlerinden dolayı iki başkana da teşekkür etti.

“Ortak hedef ve çıkarlarımız var”

İyi Parti Defne İlçe Başkanı Meriç Fatmaoğulları birlikteliğin gerekliliklerini ve herkesin üzerine düşeni yapmasını önemsediklerini dile getirdiği konuşmasında 3.5 yıllık ortak hedef ve ortak çıkarların önemine değindi. Hiç kimsenin masayı zora sokacak ve umutları yok edecek tavır ve söylemler içerisinde bulunmasının doğru olmayacağını savundu. İttifakın tüm taraflarının bu çaba içerisinde olmalarına inandıklarını söyledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.