DEFNE’YE HAYIRLI OLSUN

DEFNE’YE HAYIRLI OLSUN

Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile Defne İlçesinin ihtiyacı olan Devlet Hastanesinin 2022 yatırım yılı programına alındığını ifade etti.

Milletvekili Çelik, gazetemize yaptığı açıklamada, “Toplam 200 yataklı olacak Devlet Hastanesi yatırımı ile vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine ulaşması kolaylaşacaktır. Defne İlçemizde istihdam sağlanacağı gibi hastane yatırımının ilçede ekonomik hareketliliği de arttıracaktır” diye konuştu.

Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, şöyle devam etti: “AK Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılından itibaren Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Hatay’a özel önem verdi. Sayısız yatırımlar ve eserler kazandırdı. Karaçay Barajı inşası, Tahtaköprü barajı yükseltilmesi ile tarımsal sulama suyu ihtiyacı karşılanması, Hatay Stadyumu inşası, Hatay Havaalanı, şehir hastaneleri ve daha nice eserler ile birlikte Defne İlçemize bu dev yatırımın müjdesini verdi. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun, AK Parti ilçe başkanlığı ana kademe, gençlik ve kadın kolları ve teşkilatımız ile birlikte 2023 hedeflerimize ulaşmak için tüm gücümüzle çalışmaktayız.”Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.