DEĞİŞEN VE GÜZELLEŞEN ALTINÖZÜ MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDECEK

DEĞİŞEN VE GÜZELLEŞEN ALTINÖZÜ MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDECEK

Turizm alanında oldukça iddialı olan Altınözü, pandeminin etkisini kaybetmesiyle birlikte yeniden günde binlerce vatandaşı ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyor

Ramazan ayında uygulanan tam kapanmayla beraber koronavirüs günlük vaka sayıları 60 binlerden 8 binlere kadar geriledi. Türkiye genelinde ciddi bir düşüş gösteren vaka sayıları ilimiz Hatay’da da sevindirici ölçüde azaldı. Hatay ülke genelinde en az vaka sayısının görüldüğü ikinci il oldu. Aşılama sürecindeki sıkıntılarında aşılmasıyla beraber koronavirüs tehdidinin yavaş yavaş gündemden kalkması bekleniyor.

BİNLERCE TURİST ALTINÖZÜ’NE AKIN EDECEK

Normal yaşama dönüşle beraber, Altınözü tamamı belediyenin kısıtlı imkanlarıyla ilçeye kazandırılan birbirinden cazip turistik tesisleriyle misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

Altın Zeytin Cam Seyir Terası, Ters Altın Konak, Vagon Kafe ve asma köprünün yanı sıra zipline ve yürüyüş kanyonu gibi projelerle dikkat çeken Altınözü, pandeminin etkisini kaybetmesiyle birlikte yeniden günde binlerce vatandaşı ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyor.

ALTINÖZÜ ESNAFI DA TURİSTLERİ BEKLİYOR

Pandemiden önce, 15 Temmuz Milli İrade Parkı bölgesinde, Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur’un da desteğiyle Altınözü Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan turistik tesisleri görmek için Türkiye’nin dört bir yanından binlerce vatandaş ilçeye akın ediyordu. Pandemi sürecinde mavi ışığın gözükmesiyle beraber ilçede hareketliğin artmasını bekleyen Altınözü esnafı bu hareketlilik sayesin de işlerin de açılacağı ümidini taşıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.