DEMİRCİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

DEMİRCİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Altınözü ilçesinin köklü,saygın ve sevilen ailelerinden olan Demirci ailesinin kıymetli büyüğü MHP Altınözü eski İlçe Başkanı M. İbrahim Demirci son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum İbrahim Demirci’nin cenazesi pandemi kuralları çerçevesinde kılınan öğle namazının ardından, Altınözü ilçesi Türkmenmezrası Mahallesinde bulunan aile mezarlığına defnedildi.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleşen cenaze törenine Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, MHP İl Başkanı Murat Adal, AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, MHP Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk, Türkmenmezrası Mahalle muhtarı Zeynittin Bozoğlan ve aile bireyleri katılım gösterdi. Merhum M.İbrahim Demirci için taziyenin sadece telefonla alınacağı bilgisi paylaşıldı.

Hatay Meş’Ale gazetesi olarak Merhum İbrahim Demirci’ye Allah’tan rahmet,Kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.