DEMİREL VE KARATAŞ BİRBİRİNE Mİ DÜŞTÜ?

Hassa Belediyesi Vatandaşları
dolandırıyor mu?

DEMİREL VE KARATAŞ BİRBİRİNE Mİ DÜŞTÜ?

Hassa belediyesinin eski borçlarına yönelik sosyal medya üzerinden açıklama yapan yeni başkan Mehmet Karataş “Hassa Belediyesi vatandaşı dolandırmış, kandırmış. Şuan belediyenin 12,5 Milyon Lira borcu var. Bu borçları ödemek için bazı alanlarımızı satmamız gerekiyor” diyerek eski yönetimi suçladı.


Eski Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel’in birçok mütahit ve vatandaşı kandırdığını ve birçok gereksiz istihdam ederek belediyeden boşuna maaş alanları olduğunu ve tespit ederek çıkardıklarını da söyleyen Karataş, AK Parti’nin önceki başkanını adeta bombaladı.
Özel Bir firmanın alacak sorunuyla başlayan kriz sonrasında bazı muhtar ve vatandaşların “Belediyenin yerleri satılıyor” tepki gösterdiği Karataş, sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Karataş, “Bize iftira edenler Allah’ından bulsun” diyerek belediyenin borçlarını ödeyeceğini söyledi.
YERLERİ SATMAK ZORUNDAYIZ
Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, özel bir firmanın ihale sorunuyla ilgili olarak sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Video paylaşımında Hassa Belediyesinin önceki yönetimden 12,5 trilyon borçlandırıldığını ve Belediyenin gereksiz işçi alarak belediyeyi doldurduğunu iddia etti. Hassa’da belediye ye ait alanların satışa çıkarılmasına yönelikte konuşan Karataş, “Biz bu yerleri satmak zorundayız. Belediye vatandaşımızı 12,5 trilyon dolandırmış, kandırmış. Önceki yönetim belediyeyi çalışmayan işçilerle doldurmuş. Şimdi hepsini temizlemeye çalışıyoruz.
Bizim yaptığımız işte kimseden saklımız yok. İsteyen gelsin, bana sorsun cevaplarım. İftira edenlerde Allahından bulsun” diyerek tepki gösterdi.
HABER: KAZIM ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.