DEMOKRASİ ŞÖLENİMİZE DAVETLİSİNİZ

DEMOKRASİ ŞÖLENİMİZE DAVETLİSİNİZ

Görev sürem boyunca esnafımızın ve sanatkarımızın en ufak sorunu için dahi gecemizi gündüzümüze katarak çalıştığımız başkanlık görevine esnaf ve sanatkarlarımızın büyük teveccühleriyle yeniden aday oldum. Hatay’ın en büyük ailesi olan 69 oda ve bu odalara bağlı 50 bin esnafımızın ailelerini de hesaba kattığımızda esnaflık vesilesiyle yarım milyondan fazla insanımız geçimini sağlamaktadır. Bu da bizi başlı başına Hatay’ın en büyük ailesi ve STK’sı yapmaktadır. Bu anlamda 3 dönemdir şan ve şerefle yürütmekte olduğum HESOB Başkanlığım boyunca Hatay’ın tüm ilçelerindeki tüm esnafları sayısız kere ziyaret ederek sorunlarını dinledim ve gücümün yettiği yere kadar ben, gücümüzün sınırlı olduğu yerde de atanmış ve seçilmiş yetkililerimizin yardımıyla olan sorunları çözmeye çalıştım. Esnafımız başımızın tacıdır diyerek 24 saat telefonumuzu açık uttuk ve esnafımızın sorununu çözene dek uyumayı haram saydık.

Birlik ve beraberlik içinde esnaflarımızın sorunlarının çözümü konusunda elimizden gelen gayreti gösterdik. Esnafımızın da verdiği destekle bu dönem yeniden aday oldum. Bu vesileyle 8 Mayıs Pazar Günü Antakya Ottoman Otel’de saat 10.00’da başlayacak olan demokrasi şölenimize başta birliğimize bağlı 15 ilçedeki oda başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz olmak üzere tüm esnaflarımızı, Hatay’ımızın değerli Valisi esnaf dostu sayın Rahmi Doğan olmak üzere tüm il ve ilçe belediye başkanlarımızı, ilçe kaymakamlarımızı, milletvekillerimizi ve tüm halkımızı davet ediyorum. Otel olması dolayısıyla yerimiz sınırlıdır, ancak gönlümüz geniştir. Hepinizin başımızın üstünde yeri vardır.

Tekrar etmek istiyorum. Kongremiz 8 Mayıs Pazar günü saat 10.00’da Antakya Ottoman Otel’de gerçekleştirilecektir. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.